Thursday, January 17, 2013

SHQIPTARI BËN SEKS ME QEN!

-->

Rojtari shqiptar i një shtëpie, me emrin Kujtim Nicaj është burgosur nga autoritet amerikane për gjashtë vjet pasi që ka bërë seks me një qen të llojit Labrador.
I dyshuari është zënë nga pronari i shtëpisë pasi kamerat e shtëpisë së tij e kishin xhiruar atë duke bërë seks me këlyshin një vjeçar me emrin Gunner, edhe pse qeni nuk ka pasur dëmtimi fizike të përhershme.
Roja është burgosur pasi banori ka dërguar xhirimet që janë bërë me anë të sistemit CCTV, ku Nicaj hynë në apartamentin e tyre dhe bën seks me këlyshin.
Kujtim Nicaj (44) ka pranuar se e ka thyer banesën dhe ka kryer krimin e motivuar seksual përderisa autoritetet e kanë dënuar atë me gjashtë vite burg dhe shtatë vite të tjera lirim me kusht. Vendimin e ka marrë Gjykata e Westchester në New York.
Së pari ai duhet të kaloi kohën në burg dhe mandej ai duhet të nënshkruhet si person që bën sulme seksuale kur nuk është nevoja.
Nicaj e ka kryer këtë akt vitin e kaluar ku ai ishte hyrë në një apartament në New York.
Gjatë asaj kohe ai kishte hyrë në apartament pa lejen e pronarit dhe përderisa ishte brenda është ndërlidhur me disa akte seksuale me qenin 15 muajsh të tipit Labrador, ka shkruar gazeta USA Today.
Ky akt është incizuar nga tri kamera të pronarit të shtëpisë Alan Kachalsky, i cili dyshimet i ka arritur pasi është kthyer në apartamentin e tij.
Kachalsky ka thënë se ai është rikthyer në shtëpi dhe ka qenë si i verbuar kur e ka parë atë rast përderisa kamerat i ka shikuar pasi që Nicaj kishte lënë dritaren hapur dhe atij i kishin lindur dyshimet për këtë.
Xhirimet ja kanë konfirmuar Kaxhalskyit të dyshuarin dhe ai menjëherë provat ja ka dhënë policisë.
“Një burrë i zhveshur në apartamentin e juaj duke bërë seks me qenin tuaj”, ishte befasuar avokati i Kachalskyit, kur ky i fundit ia kishte treguar rastin.
Një hulumtim pasues i qenit Gunner bëhet ku shihet që ai a pasur probleme fizike, jo të përhershme.
Kachalsky thotë se Gunneri i tij tashmë është më i vjetër dhe i zoti i vetit pasi që në fund të janarit mbush dy vjet dhe se askush s’mund ta dhunoi më.
SHIKO FOTON E PRESONIT DHE AKTIN E SHEMTUAR NE LINKUN POSHT:

No comments:

Post a Comment