Sunday, January 20, 2013

UFO mbi Hënë, shikoni videon…

-->


UFO mbi Hënë? Është kjo një pikëpyetje e madhe që po diskutohet ditët e fundit në shumë faqe të internetit. Përdoruesi i “Youtube”, danchek2013, ka postuar një video ku shihet një pikë e vogël që shfaqet nga hija e hënës dhe më pas hyn në atmosferën e saj ku qëndron për disa sekonda dhe më pas zhduket.
Por a është e vërtetë kjo video? Dhe nëse po, a janë UFO?

--> Përdoruesit e kanalit Youtube kanë komentuar gjerë e gjatë rreth kësaj video, ku shumica kanë komentuar se është një një anije e jashtëtokësorëve, pasi që shpejtësia e tij ishte shumë herë më e madhe sesa e një aeroplani të thjeshtë. Ndërsa shumë të tjerë e kanë quajtur një video false, pasi alienët nuk ekzistojnë./alb-observer.com/

No comments:

Post a Comment