Tuesday, January 8, 2013

Shkëndija e pohon: Bëra seks me Vali Carleone

Lidhja e shumëpërfolur ndërmjet këngëtares Shkëndije Mujaj dhe Vali Corleone tanimë është e konfirmuar nga vet këngëtarja.

Pas shume përpjekjeve për të mësuar të vërtetën në lidhje me skandalin në mes të Shkëndije Mujaj dhe Vali Corleone, këngëtarja pranon se ka bërë marrëdhënie intime me ‘Princin’ nga Gjilani.

E pyetur se pse nuk ka pranuar më herët ajo nuk dëshironte të përgjigjej dhe përfundoi se ‘Nata me Valin ishte shumë e shkurtër’.

(DISA PAMJE TE NXEHTA, NUK E DI A JAN MONTAZHE, SHIKONI NE LINKUN POSHT)
-->

No comments:

Post a Comment