Sunday, January 6, 2013

Dafines i dalin ne shesh gj.....(video)

Dafina eshte bere shpesh protagoniste e skandaleve, por ksaj here gjate xhirim te klipit me te ri, duket se asaj nuk i pengon ideja se gjinjet e saj jane jasht dekoltes dhe jane provokim i vazhdueshem per meshkujt (fansat) e saj.Jan shkeputur disa pamje te shkurta te kesaj ngjarje
(KLIKO NE LINKUN POSHT DHE SHIKO VIDEON)


No comments:

Post a Comment